POIM – ACIlfov

uniunea-europeana
sigla_guv_coroana_albastru_web-gov
instrumente-structurale

Contract de furnizare F2 - Procurare, furnizare și instalare SCADA central

Pentru acest contract de furnizare, Operatorul Regional Apa-Canal Ilfov SĂ nu a început procedura de lansare în licitaţie.

Documentația de atribuire pentru Contractul de furnizare CF2 se va dezvolta în cadrul contractului de servicii CS1 “Asistență tehnică pentru managementul proiectului, achiziții echipamente UIP și publicitate”.

În cadrul acestui contract de furnizare, echipa de asistenţă tehnică din cadrul contractului de servicii CS1, va proiecta soluţia pentru dispeceratul SCADA Central (Supervisory Control And Data Acquisition – Monitorizare, Control şi Achiziţii de Date) şi va pregăti documentaţia de atribuire pentru un contract având ca obiect furnizarea şi instalarea echipamentului hardware şi software prin care se va dezvolta SCADA Central existent.

Se va urmări dezvoltarea sistemului SCADA Central, amplasat la sediul Operatorului Regional pentru comanda, controlul şi monitorizarea tuturor obiectivelor tehnologice aflate în operarea Beneficiarului Apa-Canal Ilfov, şi a celor care vor fi dezvoltate în cadrul proiectelor finanţate prin POIM.