POIM – ACIlfov

uniunea-europeana
sigla_guv_coroana_albastru_web-gov
instrumente-structurale

Contract de lucrări G2 - Gospodării de apă și aducțiuni în localitățile Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Jilava, Poșta-Bălăceanca (Cernica), Pantelimon (Dobroești), Brănești, Mogoșoaia, Balotești și Tunari

Contractul are o valoare de 179.589.033,24 lei fară TVA si a fost semnat in data de 04.01.2023. Acesta a fost atribuit asocierii CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. (lider) și CORAL S.R.L. (asociat), iar durata preconizată de execuție a lucrarilor este de 36 de luni de la data ordinului de începere, la care se adaugă alte 36 de luni, perioada de garanție.

Contractul va asigura construcția gospodăriilor, a stațiilor de tratare a apei potabile, precum și construcția rețelelor de aducțiune în localitățile Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Jilava, Poșta-Bălăceanca (Cernica), Pantelimon (Dobroești), Brănești, Mogoșoaia, Balotești și Tunari.

Semnarea contractului pentru construcția gospodariilor si a stațiilor de tratare a apei uzate reprezintă un demers concret în susținerea investițiilor planificate pentru județul Ilfov, care vizează îmbunătățirea infrastructurii de tratare și epurare a apelor uzate, îmbunătățirea calității mediului prin reducerea riscului de poluare a solului și a apelor de suprafață, precum și îmbunătățirea condițiilor de viață a comunităților din aria de proiect.