POIM – ACIlfov

uniunea-europeana
sigla_guv_coroana_albastru_web-gov
instrumente-structurale

Contract de lucrări G1 - Gospodării de apă, surse și aducțiuni în localitățile Ciolpani, Gruiu, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia

Contractul a fost semnat în data de 09.09.2022 cu o valoare de 35.898.847,36 lei fără TVA.

Acesta a fost atribuit societăţii S.C. CORAL S.R.L., iar durata preconizată de execuție este de 36 de luni de la data ordinului de începere, la care se adaugă alte 36 de luni, perioada de garanție.

Prin acest contract se va asigura realizarea proiectării proceselor tehnologice, execuția construcțiilor civile, a instalațiilor mecanice, electrice și de automatizare, furnizarea și montarea echipamentelor aferente, în scopul extinderii gospodãriilor de apă, inclusiv surse de captare (foraje) și aducţiuni în localităţile Ciolpani, Gruiu, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia.

Semnarea acestui contract reprezintă un demers concret în susținerea investițiilor planificate pentru județul Ilfov, care vizează îmbunătățirea infrastructurii de tratare și epurare a apelor uzate, îmbunătățirea calității mediului prin reducerea riscului de poluare a solului și a apelor de suprafață, precum și îmbunătățirea condițiilor de viață a comunităților din aria de proiect.